Fado

Een Kiremko Fado heeft een afbakcapaciteit van 70 kilo per uur, dat zijn bijna 300 porties frietjes. De afmetingen van deze HR-friteuse zijn, ondanks alle mogelijkheden, toch zeer compact. Bovendien heeft deze friteuse een zeer laag energie- en vetverbruik. De computergestuurde Kireheat-warmtewisselaars brengen het vet zeer snel op temperatuur en houden het ook op temperatuur.

    Zo voordelig

  • Kleine krachtpatser
  • Makkelijk schoonmaken
  • Ideaal voor mobile wagens
  • Gas of elektrisch
  • Hoogste rendement op de markt
  • Losse modules of ingebouwd
  • Enorme capaciteit
  • Dat wil ik!

Fado wordt vaak ingezet als kant-en-klare stand-alone frituuroplossing.

Specialist in de kleine ruimte

Een Fado past altijd, ook als uw keuken wat minder ruim is. Zelfs de standaarduitvoering is zeer geschikt voor het zware werk. Of het nu gaat om een grote bedrijfskantine of een druk bezocht wegrestaurant, deze friteuse kan het aan. Onze Fado kan net als zijn grote broers in het assortiment volledig worden aangepast aan jouw noden. De Fado wordt vaak ingezet als kant-en-klare stand-alone frituuroplossing.

Klein in formaat, groot in mogelijkheden

Net als alle andere frituurinstallaties van Kiremko, kan ook deze op maat gemaakt worden. Deze compacte friteuse kan dus worden uitgebreid tot een complete bakwand. De mogelijkheden zijn enorm, vrijstaand of ingebouwd, onder een dampkap of met randafzuiging, op pootjes of wielen, … zelfs een automatische mandenlift behoort tot de mogelijkheden.

HR, de kracht van frituren

Deze friteuse is voorzien van de innovatieve Kireheat-technologie. Door zeer efficiënte warmtewisselaars bereikt deze friteuse een gecertificeerd rendement van maar liefst 94%. Dit is het hoogste gecertificeerde rendement ter wereld. Het verbruikt beduidend minder gas (tot wel 50% minder) en vet dan een conventionele friteuse.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Uitbreidbaar met andere accessoires